»صفحه اصلی »آرشیو »گالری عکس »اخبار خبرگزاری ها »تبلیغات »ارسال خبر »ارتباط با ما »ثبت نام »ورود

« قهرمانان بخش کشاورزي | صفحه اصلی | افتخار آفريني کاتا کاراته »

افتتاح موزه حيات وحش

بالاخره بعد از چند ماه تلاش دوستان در اداره محيط زيست هفته گذشته موزه کوچک حيات وحش در محل اداره افتتاح شد

 

 

 

 بهره برداري از 2 طرح زيست محيطي با 205 ميليون ريال هزينه  در گناباد آغاز شد .
رئيس اداره حفاظت از محيط زيست گناباد امروز به خبرنگار ما گفت : اين طرح ها شامل موزه حيات وحش و دومين مرکز ديده باني محيط زيست شهرستان گناباد است .
محمد اسدي پور گفت : موزه حيات وحش گناباد با زيربناي 66 متر مربع و با 55 ميليون ريال هزينه ساخته و تجهيز شده است .


وي افزود : در اين موزه 8 گونه پستاندار 29 گونه پرندگان آبزي و خشک زي و 3 گونه خزنده تاکسيدرمي ، نگهداري مي شود .
رئيس اداره حفاظت از محيط زيست گناباد گفت : دومين مرکز ديده باني محيط زيست گناباد هم در منطقه حفاظت شده هنگام در زميني به مساحت هزار متر مربع با زير بناي 65 متر مربع و با 150 ميليون ريال هزينه ساخته شده است .
محمد اسدي پور گفت : اعمال مديريت بيشتر در حفظ تنوع زيستي و جلوگيري از انقراض بعضي گونه هاي جانوري به ويژه آهو از مهمترين اهداف ايجاد اين مرکز ديده باني است.


وي گفت : 10 درصد از مناطق حفاظت شده خراسان رضوي در شهرستان گناباد قرار دارد .
منطقه حفاظت شده هنگام در جنوب شرقي گناباد از جمله اين مناطق است که بيش از 108 هزار هکتار وسعت دارد .
اسدي پور افزود : اين منطقه حفاظت شده زيستگاه 75 گونه پرنده ، 25 گونه پستاندار ، دهها نوع خزنده و رويشگاه بيش از 100 گونه گياهان درختچه اي دارويي و مرتعي است .
نخستين مرکز ديده باني محيط زيست گناباد در منطقه حفاظت شده هلالي در بخش بجستان اين شهرستان واقع شده است .
منطقه حفاظت شده هلالي 120 هزار هکتار وسعت دارد.

 

 



 

 



 

 



 

 



 

 



 

 


عکس ها مربوط به قبل از مراسم افتتاح  در مراحل پاياني ساخت گرفته شده است

 

نظرات (۱)

Anonymous:

به نام خدا
ای کاش کمیی انصا ف میداشتن ونقاش این موزه مهدیزاده را هم دعوت میکردن تا در مراسم افتتاحیه شرکت میکرد

ارسال نظر

(اگر پیش از این نظری ارسال نکرده اید، موافقت دارنده سایت برای نمایش نظر شما لازم می باشد. تا آن زمان، نظر شما نمایش داده نمی شود. از صبر شما متشکریم.)

تبليغات




ارسال اخبار به ایمیل





Powered by WebGozar

درباره این مطلب

این صفحه حاوی یک نوشته از سایت که در June ۲۱, ۲۰۰۸ ۱۲:۲۱ PM ارسال شده می باشد.

مطلب قبلی این سایت قهرمانان بخش کشاورزي بوده است.

مطلب بعدی این سایت افتخار آفريني کاتا کاراته است.

در صفحه اصلی و یا با دیدن آرشیو می توانید موارد خیلی بیشتری پیدا کنید.

مسئولیت مطالب این سایت با نویسنده آن است. برداشت از مطالب این سایت با ذکر نام منبع و نام نویسنده آن آزاد می باشد.

gonabad.news@yahoo.com    info@gonabadnews.com


قلم انگار هاي شما را از ديارمان گناباد پذيراييم.

يادداشت ها ، درد دل ها و طرح هاي خود را در رابطه با  شهرستان گناباد  برايمان بفرستيد ...