« نماز شکر باران | صفحه اصلی | گردهمائی قرآن آموزان شاهد و ایثارگر »

مركز شبانه‌روزي جدید براي فرزندان بي‌سرپرست

   علي ستوسر، رئيس اداره بهزيستي شهرستان گناباد با گزارش خدمات و فعالیت های این اداره از نیکوکاران برای یاری به مددجویان دعوت کرد...
 
رئيس اداره بهزيستي شهرستان گناباد خبر داد:
تدوين نرم‌افزار بانك جامع اشتغال مددجويان زير پوشش بهزيستي گناباد
خبرگزاري فارس: رئيس اداره بهزيستي شهرستان گناباد از تدوين نرم‌افزار بانك جامع اشتغال مددجويان زير پوشش بهزيستي گناباد خبر داد.

علي ستوسر امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در گناباد گفت: بهزيستي با 54 وظيفه يكي از گسترده‌ترين نهادهاي دولتي است كه از بدو تولد تا سن پيري در خدمت جامعه بوده و استفاده از تخصص در تمام‌ وظايف حرف اول را مي‌زند.
رئيس اداره بهزيستي شهرستان گناباد با تشريح فعاليت‌هاي بهزيستي گناباد در حوزه‌هاي اشتغال، توانبخشي، اجتماعي و ... افزود: تمام كارفرماياني كه در به كارگيري جامعه هدف بهزيستي شامل زنان سرپرست خانوار و بي‌سرپرست و معلول اقدام كنند، سازمان بهزيستي نسبت به پرداخت 20 درصد بيمه سهم كارفرما و سه درصد بيمه بيكاري اقدام مي‌كند.
وي خاطرنشان ساخت: اجراي طرح درجه‌بندي مهدهاي كودك، طرح تنبلي چشم، بهداشت دهان و دندان، اجراي طرح توزيع يك وعده غذاي گرم و تجهيز روستا مهدها، پرداخت درصدي از شهريه كودكان روستايي، برگزاري كلاس‌هاي آموزشي براي مربيان و مديران مهدهاي كودك در راستاي ارتقاي سطح علمي اين عزيزان از اهم فعاليت‌هاي حوزه اجتماعي اين اداره است.
ستوسر يكي از موانع ايجاد اشتغال را نوسانات اعطاي وام بانكي برشمرد و افزود: اين امر برنامه‌ريزي‌هاي كارآفريني را به ‌شدت با مشكل مواجه مي‌كند.
وي ادامه داد: در حال تدوين نرم‌افزار بانك جامع اشتغال شهرستان به‌ منظور شناسايي تمام نيروهاي مستعد به كار هستيم.
رئيس اداره بهزيستي شهرستان گناباد خاطرنشان كرد: دو مركز شبانه‌روزي براي فرزندان بي‌سرپرست با ظرفيت هر كدام 20 نفر در خانه اميد و خانه رضوان كاخك فعال وجود دارد و يك مركز ديگر نيز در شرف تاسيس است.
وي افزود: در سال گذشته، 30 كودك مبتلا به تنبلي چشم شناسايي و به مراكز درماني معرفي شده‌اند.
وي همچنين به طرح مهارت‌هاي زندگي ويژه معلولين اشاره كرد و گفت: با هدف كمك به توانايي فرد معلول افزايش قدرت تصميم‌گيري و مسئوليت‌پذيري، تقويت احساس خودباوري، كمك به پيگيري مناسب سازي‌هاي محيط و نيز فراهم كردن زمينه اشتغال و ارائه خدمات به نابينايان در حال حاضر جامعه نابينايان آشيان مهر گناباد در حال فعاليت است.
ستوسر طرح غربال‌گري شنوايي نوزادان با همكاري دانشگاه علوم پزشكي را از ديگر اقدامات در سال جاري عنوان كرد و افزود: به منظور افزايش مهارت‌هاي زندگي طرح‌هاي آموزشي، آگاه‌سازي، پيشگيري از معلوليت‌ها و مهارت‌هاي پيش از ازدواج اين طرح با همكاري آموزش و پرورش در سال 87 اجرا شده است.
رئيس اداره بهزيستي شهرستان گناباد يادآور شد: معلولان انسان‌هايي با محدوديت خاصند و آنها نيز حق حضور در جامعه را دارند در زمينه اشتغال اگر هم سه درصد سهميه اشتغال معلولين رعايت شود اندك است و جوابگوي جمعيت معلولين فاقد شغل نيست.
ستوسر در پايان از نيكوكاران خواست تا به منظور ساخت مسكن و پرداخت وديعه مسكن مددجويان اين سازمان را ياري دهند.

 

 لینک مرتبط:
  » موسسه خیریه شهید کامياب

 

 

 

 

 

 طاهره جوانبخت

خبرنگار فارس

 

 

نظرات (۲)

Anonymous:

به عنوان یک مددکار در اینده ی نزدیک از دیدن این مطلب خیلی خوشحالم واز خانم جوانبخت نیز تشکر می کنم همشهری شما امیری مریم

گنابادي:

از گزارشهايي از اين دست که باعث عدم فراموشي اين گونه از بچه ها ميشود تشکر ميکنم.از خانم جوانبخت هم براي تهييه ي آن تشکر ميکنم

ارسال نظر

(اگر پیش از این نظری ارسال نکرده اید، موافقت دارنده سایت برای نمایش نظر شما لازم می باشد. تا آن زمان، نظر شما نمایش داده نمی شود. از صبر شما متشکریم.)

تبليغات




ارسال اخبار به ایمیل





Powered by WebGozar

درباره این مطلب

این صفحه حاوی یک نوشته از سایت که در April ۲۲, ۲۰۰۹ ۸:۲۴ AM ارسال شده می باشد.

مطلب قبلی این سایت نماز شکر باران بوده است.

مطلب بعدی این سایت گردهمائی قرآن آموزان شاهد و ایثارگر است.

در صفحه اصلی و یا با دیدن آرشیو می توانید موارد خیلی بیشتری پیدا کنید.

قلم انگار هاي شما را از ديارمان گناباد پذيراييم.

يادداشت ها ، درد دل ها و طرح هاي خود را در رابطه با  شهرستان گناباد  برايمان بفرستيد ...  

   

مسئولیت مطالب این سایت با نویسنده آن است. برداشت از مطالب این سایت با ذکر نام منبع و نام نویسنده آن آزاد می باشد.
© 2006-2009   1385-1388 ISSN (شاپا): 3831-2008