محور كاخك گناباد به طول ۲۲ كيلومتر از جمله مسيرهاي مواصلاتي پرترافيك بين شهري جنوب خراسان رضوي است كه تردد بالا در ايام تعطيل و كيفيت نامناسب آسفالت آن سبب بروز مشكلاتي براي مردم ميشود.
خبرگزاري فارس: رئيس شوراي اسلامي شهر كاخك شهرستان گناباد گفت: دوبانده شدن محور كاخك گناباد نيازمند اختصاص اعتبارات است.
عبدالحسين متوليزاده امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در گناباد اظهار داشت: محور كاخك گناباد به طول ۲۲ كيلومتر از جمله مسيرهاي مواصلاتي پرترافيك بين شهري جنوب خراسان رضوي است كه تردد بالا در ايام تعطيل و كيفيت نامناسب آسفالت آن سبب بروز مشكلاتي براي مردم ميشود.
وي با اشاره به توان بالاي گردشگري اين شهر افزود: راه به عنوان زيرساخت اساسي از مهمترين عوامل توسعه گردشگري است.

رئيس شوراي اسلامي كاخك ادامه داد: با وجود اينكه سال گذشته در جلسه مشترك مسئولان شهرستان با اعضاي شوراهاي اسلامي كاخك و گناباد تعهد شد تا حداقل هزينه مطالعات اجراي طرح دوبانده شدن اين محور در اعتبارات امسال پيشبيني شود اما تاكنون هيچ اعتباري در اين مورد در نظر گرفته نشده است.
علي جوانبخت يكي از كاركنان گنابادي در ادارات كاخك نيز كه همه روزه در اين مسير تردد ميكند، گفت: بهدليل نامناسب بودن جاده شاهد بروز تصادفاتي بهويژه در سهراهي فردوس، گناباد و كاخك هستيم.
يكي از زائران و گردشگران گنابادي نيز در اينباره اظهار داشت: اين جاده كيفيت و ظرفيت لازم براي تردد به ويژه در ايام تعطيل و شب را ندارد.
مهدي ايراني افزود: دو بانده شدن اين جاده از موارد مهمي است كه اگر مورد توجه قرار گيرد مشكلاتي كه در حال حاضر در تردد خودروها در مسير جاده كاخك وجود دارد برطرف ميشود.
رئيس اداره راه و ترابري گناباد نيز كاهش شديد اعتبارات در حوزه راهسازي را از مهمترين دلايل مشكل طرح عنوان كرد.
حسن عليآبادي اظهار اميدواري كرد: در صورت تخصيص اعتبارات لازم اين خواسته به حق مردم محروم منطقه عملي شود و مسافران و زائران با آسايش و راحتي بيشتري به اين شهر سفر كنند.
همچنين وجود بارگاه امامزاده سلطان محمدعابد (ع) برادر حضرت ثامنالحجج (ع) و دارا بودن توانمنديهاي گردشگري فراوان از جمله تفرجگاههاي متعدد، طبيعت چشمنواز، آبشارهاي زيبا و طبيعي، چنارهاي كهنسال و آب و هواي ييلاقي سبب شده است كه شهر كاخك به عنوان جنوبيترين منطقه خراسان رضوي همه ساله به ويژه در روزهاي تعطيل و مناسبتهاي مذهبي پذيراي هزاران زائر و مسافر باشد و از سوي ديگر افتتاح جاده كاخك كريمو و كاهش فاصله بين شهرستانهاي سرايان و فردوس با مشهد مقدس سبب شده بسياري از مسافران خراسان جنوبي اين مسير را براي تردد انتخاب كنند.

طاهره جوانبخت







نظرات (۱)
در حال حاضر با توجه به حجم ترافيك اين محور، دو بانده شدن ضروري به نظر نمي رسد. اما چون جاده كنوني باريك و كاملا غير استاندارد است. نياز به تعريض (محور و پل ها) و استاندارد سازي احساس مي شود.
ارسال شده توسط ف | ايميل: | در May ۳۰, ۲۰۰۹ ۰۹:۲۵