« پرونده همایش بهلول روی میز وزیر | صفحه اصلی | رقباي جديد براي زعفران خراسان »

مراسم اعتکاف نزدیک می شود

حجت الاسلام فاطمی رئیس ستاد اعتکاف شهرستان گناباد از ثبت نام جهت برگزاری اعتکاف در این شهرستان خبرداد.

 

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرهنگی و مذهبی شهرستان گناباد (گناباد نور) ؛ حجت الاسلام عباسعلی فاطمی رئیس ستاد اعتکاف شهرستان گناباد با اعلام این خبر گفت:همه گناهان گذشته کسی که از روی ایمان و برای رسیدن به ثواب الهی معتکف شود، آمرزیده می شود.

وی در ادامه گفت: علاقه مندان جهت ثبت نام به اداره تبليغات اسلامي گناباد واقع در خيابان سعدي 1 تا تاریخ 88/4/5 مراجعه فرمایند.


وی افزود: علاقه مندان می توانند جهت پرداخت هزینه آن به صندوق انصارالمهدی(عج) واقع در خیابان غفاری مراجعه نمایند و مبلغ 50000 هزار ریال به شماره حساب 288 واریز نمایند.

 

 

وی در رابطه با مکان برگزاری اعتکاف گفت:برادران در مسجد جامع و مصلی و مسجد امام صادق گناباد و خواهران در مسجد جامع قصبه شهر و مسجد ابوالفضلی واقع در خیابان المهدی مستقر خواهند شد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناباد گفت:همزمان مراسم معنوی اعتکاف در 30 مسجد در روستاها و توابع شهرستان گناباد برگزار می شود.
فاطمی در ادامه بیان داشت: با عنایت به اینکه مراسم اعتکاف از هزینه های مردمی اداره می شود از کلیه خیرین محترمی که می خواهند در جهت برگزاری اعتکاف همکاری(نقدی و جنسی) داشته باشند به اداره تبلیغات اسلامی مراجعه یا با شماره تلفن 05337228385 تماس و یا وجه نقد خود را به حساب شماره   288 صندوق انصار المهدی(عج) واریز نمایند.
گفتنی است که شرط سنی پذیرش اعتکاف 16 سال تمام می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حسیم فاطمی - خبرنگار گناباد نور

 

 

 

خبرهای مرتبط

خلوتم را برهم مزن

ارسال نظر

(اگر پیش از این نظری ارسال نکرده اید، موافقت دارنده سایت برای نمایش نظر شما لازم می باشد. تا آن زمان، نظر شما نمایش داده نمی شود. از صبر شما متشکریم.)

تبليغات




ارسال اخبار به ایمیل





Powered by WebGozar

درباره این مطلب

این صفحه حاوی یک نوشته از سایت که در June ۱۸, ۲۰۰۹ ۱۰:۴۳ AM ارسال شده می باشد.

مطلب قبلی این سایت پرونده همایش بهلول روی میز وزیر بوده است.

مطلب بعدی این سایت رقباي جديد براي زعفران خراسان است.

در صفحه اصلی و یا با دیدن آرشیو می توانید موارد خیلی بیشتری پیدا کنید.

قلم انگار هاي شما را از ديارمان گناباد پذيراييم.

يادداشت ها ، درد دل ها و طرح هاي خود را در رابطه با  شهرستان گناباد  برايمان بفرستيد ...  

   

مسئولیت مطالب این سایت با نویسنده آن است. برداشت از مطالب این سایت با ذکر نام منبع و نام نویسنده آن آزاد می باشد.
© 2006-2009   1385-1388 ISSN (شاپا): 3831-2008