« اوقات فراغت برای بچه های گناباد | صفحه اصلی | شورای سیاست گذاری همایش بهلول در تهران »

جشنواره استاني تئاتر دانش‌آموزي در گناباد

   بيست و هفتمين جشنواره استاني تئاتر دانش‌آموزي در گناباد پایان با معرفی برترین ها یافت.


به گزارش خبرنگار پانا از گناباد ، محمد رضا دری مدير آموزش و پرورش گناباد در مراسم اختتامیه این جشنوراه عميق‌ترين جلوه‌هاي هنري بشر تئاتر دانست و گفت: ما در اين دوره راهبردهاي فرهنگي را از طريق نمايش مي‌توانيم ابراز كنيم و كاستي‌ها و نواقص جامعه را برطرف سازيم.
وی افزود: تربيت نسل‌هاي جوان آينده مهم‌ترين امري است كه تئاتر خادمي شايسته براي آن محسوب مي‌شود.
وی در رابطه با تئاتر دختران در این جشنواره گفت: بر اساس اعلام هيات داوران اين جشنواره ، در بخش تئاتر صحنه اي مقطع متوسطه نمايش شعبده طلسم از ناحيه 6 مشهد مقام اول را کسب کرد و نمايش هاي جور ديگر بايد ديد و بادبانها را بکشيد به ترتيب از ناحيه 4 مشهد و کاشمر به مقامهاي دوم و سوم دست يافتند.
همچنين در بخش تئاتر صحنه اي مقطع راهنمايي نمايش راشا، جنگ کور و دختر اسماعيل طلا به ترتيب از ناحيه 4 مشهد، زاوه و ناحيه يک مشهد مقامهاي اول تا سوم را به دست آوردند.
هيات داوران اين جشنواره در بخش تئاتر عروسکي مقطع راهنمايي هم باغ هزار دختر از نيشابور ،خنده آمد خلق را از ناحيه 5 مشهد و ماه پيشوني از ناحيه 4 مشهد را به ترتيب به عنوان دارندگان رتبه هاي اول تا سوم معرفي کرد.
در بخش تئاتر عروسکي مقطع متوسطه نيز چله نشين يار، اتاق خاموش و زندگي جاريست به ترتيب از ناحيه 6 مشهد، مه ولات و ناحيه 4 مشهد عناوين اول تا سوم را کسب کردند.
بر همين اساس محبوبه مقاميان و ربابه قنبر زاده به ترتيب بهترين کارگردان و بازيگر تئاتر صحنه اي در مقطع راهنمايي شناخته شدند و منوره زر گراني و فاطمه مرزاني بهترين کارگردان و عروسک گردان تئاتر عروسکي در اين مقطع معرفي شدند.
در بخش تئاتر صحنه اي مقطع متوسطه و همچنين تئاتر عروسکي اين مقطع عنوان بهترين کارگردان به زهرا فاضلي ثابت رسيد و مهسا منتظري بهترين عروسک گردان شناخته شد.
هيات داوران هيچ کدام از بازيگران تئاتر صحنه اي مقطع متوسطه را شايسته عنوان مقام اول ندانست و تحت اين عنوان کسي را معرفي نکرد.
در اين جشنواره 48 گروه نمايشي دختران از 27 منطقه آموزشي خراسان رضوي شرکت داشتند.
محمد رضا دری در ادامه در رابطه با تئاتر پسران گفت: بر اساس اعلام هيات داوران اين جشنواره ، در بخش تئاتر صحنه اي مقطع متوسطه نمايش نمايش کوه کور از زاوه مقام اول را کسب کرد و نمايش هاي قتل و خواستگاري به ترتيب از ناحيه 4 مشهد و ناحيه 6مشهد به مقامهاي دوم و سوم دست يافتند.
همچنين در بخش تئاتر صحنه اي مقطع راهنمايي نمايش سر سفره خدا ،حمزه و من کودکي هايم را دوست دارم به ترتيب از زاوه ،کاشمر و ناحيه 4مشهد مقامهاي اول تا سوم را به دست آوردند.
هيات داوران اين جشنواره در بخش تئاتر عروسکي مقطع راهنمايي هم قانون طبيعت ،خواب رويا و درخت بخشنده از بر دسکن ،ناحيه 3مشهد و طرفبه شانديز را به ترتيب به عنوان دارندگان رتبه هاي اول تا سوم معرفي کرد..
در بخش تئاتر عروسکي مقطع متوسطه نيز هفت خوان رستم ،دالي وسالي به ترتيب از ناحيه 6 مشهد، ناحيه 3مشهد عنوانين اول تا دوم را کسب کردند. در اين بخش بر اساس راي داوران هيچ نمايشي شايسته مقام سوم شناخته نشد.
حبيب الله محبي و رسول سعادتمند هم در پايان اين جشنواره به ترتيب به عنوان بهترين کارگردان و بازيگر تئاتر صحنه اي در مقطع راهنمايي و سيد حسين موسوي و ميلاد معصومي بهترين کارگردان و عروسک گردان تئاتر عروسکي در اين مقطع معرفي شدند.
در بخش تئاتر صحنه اي مقطع متوسطه و همچنين تئاتر عروسکي اين مقطع عنوان بهترين کارگردان به ترتيب به جواد رحيم زاده و فرهاد آقا بيگي رسيد ، محمود روحبخش هم بهترين بازيگر شناخته شد و آقايان مصطفي نظريان و محمد حسين کريميان به طور مشترک شايسته عنوان بهترين عروسک گردان در اين مقطع شناخته شدند .
در اين جشنواره 33 گروه نمايشي پسران از 27 منطقه آموزشي خراسان رضوي شرکت داشتند.
وي در مورد برگزاري چهار روز جشنواره خاطرنشان كرد: 768 ساعت داوري‌، تهيه هزار و 400 لوح تقدير، 227 جوايزه ويژه در اين مدت انجام شده است.
گفتنی است استفاده از استخر شنا، اردوي كاخك، پارك جنگلي و استفاده از موزه‌ها و مكان‌هاي ديدني گناباد از جمله موزه مردم شناسي از برنامه‌هاي انجام شده در مدت برگزاري براي دانش‌آموزان استان بوده است.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
حسین فاطمی
خبرنگار پانا

نظرات (۴)

هنردوست:

پس كو مقامهاي دانش آموزان گنابادي؟واقعا بايد به مديران آموزش وپرورش وارشاد گناباد تسليت بگوئيم با اين دست اوردهاي بينظيرشان در عرصه فرهنگ وهنرشهرستان!!!
(آفتابه لگن هفت دست، شام ونهار هيچي!)

Anonymous:

جانم

شورشگر فرهنگ ستیز:

چه شباهتی! عملکرد تئاتر گناباد در این مسابقات آدمو یاد المپیک غرورانگیز(!)ایران تو مسابقات 2008 پکن میندازه!
این هم برگ زرین(!) دیگری بود از افتخارات بی شماری که مسئولین هنردوست و طرفدار رشد اندیشه برای شهر ما به ارمغان آوردند!!!

حسين:

واقعا مزخرف بود جشنواره

ارسال نظر

(اگر پیش از این نظری ارسال نکرده اید، موافقت دارنده سایت برای نمایش نظر شما لازم می باشد. تا آن زمان، نظر شما نمایش داده نمی شود. از صبر شما متشکریم.)

تبليغات




ارسال اخبار به ایمیل





Powered by WebGozar

درباره این مطلب

این صفحه حاوی یک نوشته از سایت که در June ۲۵, ۲۰۰۹ ۳:۳۷ PM ارسال شده می باشد.

مطلب قبلی این سایت اوقات فراغت برای بچه های گناباد بوده است.

مطلب بعدی این سایت شورای سیاست گذاری همایش بهلول در تهران است.

در صفحه اصلی و یا با دیدن آرشیو می توانید موارد خیلی بیشتری پیدا کنید.

قلم انگار هاي شما را از ديارمان گناباد پذيراييم.

يادداشت ها ، درد دل ها و طرح هاي خود را در رابطه با  شهرستان گناباد  برايمان بفرستيد ...  

   

مسئولیت مطالب این سایت با نویسنده آن است. برداشت از مطالب این سایت با ذکر نام منبع و نام نویسنده آن آزاد می باشد.
© 2006-2009   1385-1388 ISSN (شاپا): 3831-2008