شهردار گناباد گفت: شهرستان گناباد روي گسل زلزله واقع شده كه قدمت بسيار زياد دارد و در اين حال 60 درصد واحدهاي مسكوني گناباد فاقد استحكام است.
حميد بنايي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در گناباد اظهار داشت: محدوده خدماتي شهرداري گناباد هزار و 500 هكتار است كه به علت وسعت زياد و جمعيت كم جز شهرداريهاي استثنايي كشور قرار گرفته است.
وي افزود: وضعيت شهرداري در زمينه ساخت و ساز رو به ركود است و اگر در حوزه شهري اتفاقي بيفتد با مشكلاتي مواجه خواهيم شد چرا كه ماشينآلات حوزه شهرداري گناباد بالاي 20 سال قدمت دارد.
شهردار گناباد با بيان اينكه شهرداري گناباد تا شعاع 70 كيلومتري شهر را خدمترساني ميكند، بيان داشت: بحث آتشنشاني از ضروريات شهرداري گناباد است كه ساختمان نيمهتمام آن در بلوار وحدت 50 درصد پيشرفت فيزكي دارد و 50 ميليون تومان اعتبار براي اتمام پروژه نياز است.
بنايي در مورد كال ناصرخسروي شهرستان خاطرنشان كرد: مسيل ناصرخسرو تنها ورودي ارتباطي شرق شهر با مركز شهر با قدمت 40 ساله است كه وضعيت خوبي ندارد و در اين ارتباط نياز به ساخت پل جديد است كه 350 ميليون تومان براي احداث پل پيشنهاد شده است.
وي ادامه داد: براي ديوار ساحلي كال ناصرخسرو 200 ميليون تومان هزينه و 590 متر ديوار ساحلي احداث شده و بستر رودخانه پاكسازي شده است.
شهردار گناباد با بيان اينكه 90 درصد جداسازي آب شرب از آب فضاي سبز گناباد انجام شده است، عنوان داشت: در حوزه شهري قنوات جاري در سطح شهرستان بايد تحكيم تراكم شود.
بنايي با اشاره به اينكه 60 درصد مردم در شهر مستقر هستند، ابراز داشت: در گناباد 28 رشته قنات وجود دارد و اين در حالي است كه 30 هزار اصله نهال كه در اثر سرمازدگي خشك شده قطع و جايگزيني صورت گرفته است كه نياز شديد به كمك ويژه دارد.
طاهره جوانبخت - خبرنگار فارس 








نظرات (۶)
سلام آقای شهردار
لطف کنید و یه سر به لینک روند روبه رشد زیبا سازی شهر بزنید(هم در صفحه اصلی و هم در تالار گفتمان همین سایت)نیازمند یاری و اظهار نظر شمائیم.
با تشکر
انجمن اینترنتی دوستداران گناپا
ارسال شده توسط soleimani | ايميل: soleimani61m@yahoo.com | در January ۱۶, ۲۰۱۰ ۱۱:۲۳
متاسفانه در دوره اقاي بنايي اقدام موثري در زمينه نوسازي ماشين الات شهرداري نشده ومعدود ماشين الات موجود مربوط به دوره شهرداران قبل از جمله اقاي قندهاري است.اي كاش بجاي ااينكه همه وقت ومنابع شهرداري صرف مسايل روبنايي بشود كمي هم به مسايل زير بنايي توجه كنند.
ارسال شده توسط ناشناس | ايميل: | در January ۱۷, ۲۰۱۰ ۰۱:۳۸
بنام خدا
ضمن تشکر قطعا از لحاظ استاندارد سازه بافت گناباد دارای آسیب پذیری بیشتری در برابر زلزله دارد
زلزله با شدت 6 ریشتر به بالا برای شاید حدود 90% سازه های ساختمانی مخرب خواهد بود.
البته شاید در تهران پایتخت وضعیت با توجه به گستردگی وپیچیدگی آسیب پذیرتر نیز باشد
برای ایجاد امنیت سازه در کشور میبایست استاندارد ملی سازه های تدوین ،معرفی وبه شدت توسط نهادهای زیر ربط مراقبت تشویق ،تبلیغ ونظارت گردد.
ارسال شده توسط جویمند | ايميل: | در January ۱۹, ۲۰۱۰ ۱۱:۵۹
براي اون کاربر ناشناسي که نظر دوم رو داده و گفته :
مسايل زير بنايي؟؟؟!!!!
مگه خريد ماشين آلات جزو مسائل زيربنايي است؟؟
محض اطلاع مدير خوب کسي است که بتواند از امکانات موجود بهترين استفاده را بکند
شهرداران قبلي هم اگه اين امکانات رو داشتند و مديران خوبي بودن بايد در حد بنايي کار مي کردند که نکردند
لطفا کمي تعملتان را با مردم افزايش دهيد تا محبوبيت شهردار خدمتگزار را درک کنيد
ارسال شده توسط ناشناس | ايميل: | در January ۱۹, ۲۰۱۰ ۱۸:۵۸
اقای شهرداریکی از نیاز های اساسی مردم راه اندازی 4 بازار روز شهرداری است که هم مکان ان وجود دارد وهم میتواند جمعی از جوانان بیکار را مشغول کرده واز همه مهمتر میوه ومایحتاج مردم باقیمت های کنترل شده در دسترس همگان باشد 4- مکان دوتا در بالا و پایین جویمند - یکل در قصبه شهر ودیگری در نوقاب بعدا در قسمت غربی این کاری کارستان است--- دور از وطن
ارسال شده توسط ناشناس | ايميل: | در January ۲۰, ۲۰۱۰ ۱۱:۴۴
سلام
فقط می خواستیم یه خسته نباشید به شهردار بسیار فعالمون بدم دمش گرم
ارسال شده توسط حسن و سعید | ايميل: | در February ۲, ۲۰۱۰ ۱۵:۲۴